Novi ugovor je obaveza

Luka Modrić zabio golčinu Eibaru i još jednom oduševio Španjolce svojim nastupom, a onda je u jednoj rečenici sve rekao o Realovoj igri

21.12.2020 u 09:09

Bionic
Reading

Luka Modrić još je jednom briljirao u dresu Real Madrida

Real Madrid je u 14. kolu španjolske La Lige pobijedio Eibar u gostima s 3:1. Luka Modrić zabio je drugi gol Reala lijepim udarcem s ruba šesnaesterca, a to mu je bio drugi gol u španjolskom prvenstvu ove sezone. Prvi je zabio protiv Barce krajem listopada. Modrićev gol protiv Eibara možete pogledati OVDJE. Luka je protiv Eibara igrao do 73. minute i još jednom oduševio.

  • +10
Eibar - Real Madrid, španjolska liga, 20.12.2020. Izvor: EPA / Autor: Juan Herrero

'Bila je to još jedna majstorska partija Hrvata koji je sve bolji i bolji. Povukao je odlučujuće poteze u suparničkom šesnaestercu i Benzemino dodavanje pretvorio u gol', napisala je Marca nakon utakmice i dodala kako Real moda Luki dati novi ugovor nakon utakmice u kojoj su on i Benzema vodili klub do nove pobjede:

'Dva veterana su briljirala, a posebno u prvom poluvremenu. Samo na ovoj utakmici je bilo i previše dokaza da Real Madrid treba Modriću ponuditi novi ugovor. U stvari, ne mogu propustiti takvu priliku', zaključuje Marca.

Hrvatskog kapetana je nahvalio i As i složio se s Marcom da ga Real mora zadržati. 'Igrao je maestralno sve dok nije ponestalo goriva. Njegova igra iz prvog poluvremena je bila antologijska. Vidi se da on i Benzema uživaju na terenu zajedno. Modrić mora dobiti novi ugovor. On je primjer svima', piše As.

Nakon utakmice oglasio se i Luka Modrić. Hrvatski kapetan je objavio fotografiju slavlja u dresu kraljevskog kluba na Instagramu i uz nju napisao: 'Ovo je pravi način!' i tako poslao jasnu poruku kakav Real želi gledati i što je pravo lice kluba.