PEREZ ODLUČIO

Španjolski novinari otkrili veliku tajnu čelnika Real Madrida tešku pola milijarde eura: Ako je ovo točno…

03.05.2019 u 15:24

Bionic
Reading

Španjolski sportski novinari dnevnika AS došli su do informacije kako će Real Madrid tijekom ljeta na pojačanja potrošiti više od pola milijarde eura. Ali to nije sve, došli su i do popisa igrača koji bi trebali uskoro stići na Santiago Bernabeu

Tako AS piše kako bi u momčadi Real Madrida za sezonu 2019/20. mogli zaigrati igrači koji su obilježili ovu sezonu kao što su Paul Pogba, Eden Hazard, Cristian Eriksen, Tanguy Ndombele i Luka Jović. Čak je procurilo i cifra koju je predsjednik Reala Florentino Perez spreman prepustiti treneru Zidaneu na pojačanja ,a riječ je o čak preciznije 540 milijuna eura.

>>> Real dobio priliku 'ukrasti' Neymara od PSG-a; Španjolci otkrili neočekivanu klauzulu u ugovoru

Najveći dio od spomenutih 540 milijuna eura trebao bi otići na tamnoputog Francuza Paula Pogbu čiji dolazak iz Manchester United bi koštao oko 150 milijuna eura. Prema istom izvoru i ljestvici pojačanja, do koje su novinari AS-a došli, zvijezda Chelseaja Eden Hazard Real bi koštao oko 112 milijuna eura. Sličan iznos Real bi trebao platiti Tottenhamu za sjajnog danskog veznjaka Christiana Eriksena u kojem Zidane i suradnici vide mlađeg i modernijeg Luku Modrića. Ako se spomenuta pojačanja realiziraju jasno je kako u klubu neće biti mjesta za Modrića, ali i mnoge druge zvijezde koje su zadnjih godina nosile dres kraljevskog kluba.

Kada je riječ o napadačima odavno je poznato kako je najveća želja čelnika Reala Brazilac Neymar, ali dok se to ne realizira sve će karte vjerojatno baciti u smjeru Eintrachta kako bi doveli 21-godišnjeg srpskog reprezentativca Luku Jovića. Cijena? Svakog mjeseca je sve veća i prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Španjolske neće biti manja od 60 milijuna eura.

Ako su ove informacije djelomično točne i ako se ovi mega transferi realiziraju navijači Reala mogli bi gledati potpuno drukčiju momčad u odnosu na onu koju su navikli gledati ove sezone koja im je priuštila puno šokova, puno tuge i koja će završiti bez trofeja.

  • +2
Getafe - Real Madrid, Primera, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: Juan Carlos Rojas/Cordon Press