PRITISAK NA LUKU

Španjolska se pita: Je li to bila kazna za Modrića ili ipak ne?

06.04.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Nakon što je doživio oštre kritike za svoj nastup protiv Alavesa, Luka Modrić završio je na klupi Reala u utakmici protiv Leganesa ove srijede. Je li to bila Zidaneova kazna ili ipak normalna rotacija momčadi?

Naš 31-godišnji veznjak već dugo je jedan od najvažnijih igrača Reala, no u posljednje vrijeme doživio je pregršt kritika za svoje nastupe. Već se i prije reprezentativne stanke u španjolskim medijima pisalo o padu Modrićeve forme, a kritike su postale još glasnije nakon slabog nastupa protiv Alavesa u nedjelju.

Zinedine Zidane branio je poslije te utakmice Luku koji je izgubio mnogo lopti i nije igrao dobro te je naglasio da je vrlo zadovoljan njegovom igrom te da nitko ne može uvijek odigrati savršeno.

No, u sljedećoj utakmici ove srijede protiv Leganesa Modrića je ipak ostavio na klupi, a prednost je dobio Mateo Kovačić.

U Španjolskoj se javnost pita je li to bila ipak kazna za nešto slabiju igru hrvatskog reprezentativca ili ga je Zidane odmarao za važnije utakmice koje slijede.

S obzirom da protiv Leganesa nisu igrali Ronaldo, Bale, Benzema ni Kroos, jasno je da francuski strateg nije u tom susretu koristio udarne snage koje ima na raspolaganju pa Luka još nema razloga za brigu. Okršaj s Atleticom u subotu i Bayernom u srijedu dat će nam ipak jasniji odgovor je li Modrićev status prvotimca i dalje čvrst kao što je oduvijek u Madridu bio ili će Mateo Kovačić sljedećih tjedana profitirati zbog njegove krize...