hoće li se predomisliti?

Španjolcima nije jasno što Iniesta radi: Kina te uopće ne zaslužuje!

22.04.2018 u 16:11

Bionic
Reading

Nakon što je odigrao još jednu briljantnu utakmicu u finalu Kupa kralja protiv Seville, Anders Iniesta pod pritiskom je španjolske javnosti koja želi da ostane u Primeri, jer je previše kvalitetan da bi karijeru nastavio u Kini...

Slavni 33-godišnji veznjak definitivno nije za staro željezo, a potvrdio je to i ove subote u finalu Kupa kralja protiv Seville, kada je fantastičnu igru okrunio pogotkom tijekom nemilosrdne 5:0 pobjede Barcelone.

  • +10
Kup kralja, Sevilla - Barcelona Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL

Iniesta kojem je to bio peti osvojeni španjolski Kup i 30. trofej ukupno u dresu Barcelone nije mogao sakriti emocije i zaplakao je nakon što ga je Valverde izvadio iz igre u 88. minuti, a emocijama su se prepustili i španjolski mediji koji vrše na njega pritisak da odustane od ideje odlaska u Kinu.

Naime, Iniesta trenutno bira svoj novi nogometni klub između Tianjin Quanjiana i Chongqing Danghaija, a razlog je ogromna godišnja plaća koja se procjenjuje na 35 milijuna eura.

Autor: Youtube

Trener Betisa Quique Setien poručio mu je da ne bude lud i neka radije pređe u njegov klub, a navijači Barcelone očajnički žele da karijeru završi na Camp Nouu, no konačna odluka ostaje na njemu.

'Ovog tjedna ću objaviti svoju odluku. Danas sam sretan zbog ljubavi koju osjećam od strane publike, ne samo tijekom finala nego i cijele karijere,' izjavio je Anders Iniesta nakon utakmice koji oduvijek igra za Barcelonu i bit će mnogima čudno vidjeti ga u dresu nekog drugog kluba...