sprema se transfer

Španjolci sigurni da je Nikoli Kaliniću odzvonilo u Atleticu: Mora otići iz Madrida?

21.01.2019 u 16:26

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg ispadanja u Kupu kralja, španjolski mediji tvrde da je Atletico odlučio pojačiti pojačati napad Alvarom Moratom, dok će ove zime prodati Nikolu Kalinića. Zainteresirani su Valencia i Tottenham...

Naš 31-godišnji napadač nije se proslavio prošle sezone u dresu Milana, a ne briljira ni kod Diega Simeonea u Atleticu u kojeg je prešao tijekom ljeta.

  • +3
Nikola Kalinić u dresu Atletica Izvor: Pixsell / Autor: Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL

Imao je pauzu od čak šest mjeseci bez postignutog pogotka, a iako je nekoliko puta poentirao u posljednje vrijeme, prema tvrdnjama španjolskih medija madridski klub ga se odlučio riješiti već ove zime.

Naime, plan je da dođe Alvaro Morata s kojim je navodno već sve dogovoreno, a Kalinić će mu morati napraviti mjesta u svlačionici, iako izvor blizak nogometašu to za tportal nije mogao potvrditi.

Za Nikolu ipak nema briga, jer unatoč svemu što se događalo u njegovoj karijeri posljednjih godina i dalje je privlačan uglednim klubovima. Spominju se Valencia i Tottenham kao momčadi koje bi ga voljele kupiti pa bi Kalinić mogao na svoj popis impresivnih klubova za koje je igrao tijekom karijere dodati još jedan takav...