KRIZA KOD 'KRALJEVA'

Španjolci se raspisali o kompliciranoj situaciji u svlačionici Real Madrida; evo što je treneru Zinedineu Zidaneu 'teško probavljivo'

01.12.2020 u 07:55

Bionic
Reading

Real Madrid je u subotu opet kiksao u španjolskom prvenstvu, a pojedini tamošnji mediji smatraju da trener Zinedine Zidane ne kontrolira situaciju u momčadi

Puno toga ne štima u 'kraljevskom klubu', a vidi se to i po rezultatima u Primeri u kojoj je aktualni španjolski prvak u svojih deset utakmica upisao tek pet pobjeda (uz dva remija i tri poraza) te je na četvrtoj poziciji.

'Nismo došli na početak utakmice, a kada kreneš tako, onda je sve kompliciranije. Nismo bili koncentrirani, ali nećemo tražiti opravdanja. Odigrali smo lošu utakmicu. Trener sam i preuzimam odgovornost', rekao je nakon utakmice Zinedine Zidane.

U Španjolskoj smatraju da francuski stručnjak ima kompliciranu situaciju u svlačionici...

'Trenutačno mnogi igrači ratuju sami. Zabrinuti su zbog svoje obnove ugovora, ozljeda ... Zidane shvaća da postoje igrači koji rade grimase na licu kad govori sastave. Primjećuje da nema kontrolu nad svlačionicom i tomu je to teško probavljivo', rekao novinar SER-a Antón Meana.

  • +14
Real Madrid - Alaves Izvor: EPA / Autor: CHEMA MOYA

Podsjećamo, Real Madrid je na domaćem terenu izgubio 2:1 od Alavesa koji je poveo već u petoj minuti golom Pereza iz penala, a na 2:0 povisio je Joselu u 48. minuti. U 86. minuti je Casemiro uspio zabiti gol i vratiti nadu 'kraljevima', ali bio je to tek počasni pogodak.