NIJE IM SVEJEDNO

Španjolci otkrili čega se najviše boje protiv Hrvatske!

29.01.2016 u 11:47

Bionic
Reading

Španjolska rukometna reprezentacija nada se svojem najboljem nastupu na Europskom prvenstvu upravo ovog petka u polufinalu, jer svjesna je da je to jedini način kako pobijediti Hrvatsku...

Cadenasova izabrana vrsta ušla je u borbu za medalju i po nekima je i glavni favorit za zlato, no nije briljirala u dosadašnjem tijeku turnira. Mučenje protiv Slovenije te poraz od Danske nisu skupo koštali španjolske rukometaše, ali su svjesni da bez puno bolje igre nemaju izgleda protiv hrvatske reprezentacije.

'Moramo igrati tečno u napadu i brzo s loptom u rukama. Ne smijemo gubiti lopte, jer njihova je obrana brza i juri u kontranapade, a upravo broj kontranapada bi mogao na kraju odlučiti pobjednika,' uvjeren je izbornik Manolo Cadenas koji obećaje navijačima iznimno izdanje svoje selekcije u ključnoj utakmici.

'Najviše me protiv Hrvatske brine...naš napad. Moramo biti jako dobri u napadu i smanjiti na minimum izgubljene lopte, jer ono najbolje od Hrvatske je igra u obrani i kontranapadi, tu oni pobjeđuju utakmice,' upozorava pak vanjski pucač Joan Canellas.

'Hrvatska je strašna ekipa. Ima agresivnu obranu, brza krila i dobre golmane, a u napadu igrače koji mogu pucati iz svih pozicija. Također im je i moral u nebu nakon pobjede nad Poljskom. Jednostavno je, moramo odigrati savršenu utakmicu kakvu još nismo odigrali. Nadam se da će ovaj put doći, jer Hrvatska je užasno težak protivnik,' naglašava pivot Julen Aginagalde.

Španjolska je bila na prošlom SP-u također u polufinalu, no ostala je bez medalje, a ovaj put se nada da se to neće ponoviti...