široke ruke

Šokirali se nakon što su vidjeli koliku napojnicu im je ostavio NBA trener

27.04.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Trener košarkaške NBA momčadi Gregg Popovich očigledno je bio izuzetno zadovoljan uslugom u restoranu McEwen's u Memphisu jer je osoblje nagradio više nego izdašnom napojnicom...

Prije nekoliko dana Gregg Popovich, košarkaški trener hrvatsko-srpskih korijena, sa svojim je San Antonio Spursima gostovao u Memphisu kod Grizzliesa. Popovich je s društvom, nakon što su njegovi Spursi izgubili od Grizzliesa 110:108, otišao u jedan od tamošnjih najpoznatijih restorana McEwen's on Monroe.

Poraz mu nije teško pao, posebice jer je dotični restoran poznat po bogatom izboru najboljih vina, a ukupni račun iznosio je 815 dolara i 73 centa (oko 5600 kuna). No, Popovich je očigledno bio izuzetno zadovoljan uslugom te je ostavio nevjerojatnu napojnicu.

Osoblje restorana navodno je ostalo u šoku jer galantni je trener, koji je sa Spursima osvojio pet naslova NBA prvaka, ostavio čak 5000 dolara napojnice! Oko 35.000 kuna ravnopravno će podijeliti zaposlenici restorana, ali vlasnik Bert Smithe nije želio potvrditi ovu priču.

'Gospodin Gregg Popovich posljednjih je godina više puta bio u našem restoranu. No, o detaljima njegovih dolazaka ne mogu pričati, naša je politika da štitimo privatnost gostiju', kazao je Smithe.