liječnici joj spasili život

Šokantno priznanje Serene Williams; šest dana borili su joj se za život

22.02.2018 u 15:23

Bionic
Reading

Nekad najbolja svjetska tenisačica, Serena Williams, koja se nakon poroda vraća tenisu, opisala je najteže svojeg života

S 23 osvojena Grand Slam naslova, ali i 72 WTA turnira, Serena Williams spada među najveće, ne samo tenisačice, već i sportašice svijeta.

Nedavno se vratila na teniske terene, u Fed Cup okršaju SAD-a i Nizozemske, a za CNN je progovorila o najdramatičnijim danima svojeg života.

'Porođaj nije bio problem, prebrodila sam to s lakoćom. Kad sam uzela u naručje kćerku, osjetila sam se najljepše u životu. Nakon toga je uslijedio pravi horor. Šest dana je trajala neizvjesnost hoću li preživeti. Sve je krenulo sa plućnom embolijom, koju sam dobila odmah nakon poroda. Od silnog kašlja popucali su mi šavovi od carskog reza. Dok sam ležala na operacijskom stolu liječnici su pronašli i veliki hematom u mojem trbuhu. Na svu sreću, sve se na kraju završilo dobro. Nakon svega toga sam se oporavljala kod kuće ležeći u krevetu punih šest tjedana', izjavila je američka tenisačica za CNN.

Inače, Serena Williams ponosna je majka kćerkice Alexis Olympije Ohanian Jr., koju je rodila početkom rujna 2017. godine. Inače, iako je bila u drugom stanju, to je nije omelo da osvoji Australian Open.