supersport prva hnl

Šok za Osijek i trenera Zekića; za jednog od najvažnijih igrača sezona je završena

04.04.2024 u 16:51

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka u 29. kolu SuperSport HNL-a sutra (petak, 5. travnja, 16.30 sati, MAXSport1, MAXtv) gostuju kod Rudeša. No, momčad Zorana Zekić je do kraja sezone zbog ozljede ostala bez jednog od kapetana, golmana Marka Malenice (30)

Osijek se s Lokomotivom bori za četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici, no do kraja sezone će momčad Zorana Zekića biti značajno oslabljena. Naime, zbog ozljede koljena više ne mogu računati na jednog od kapetana, golmana Marka Malenicu (30).

Prema informacijama iz kluba Malenica se ozlijedio na treningu, prilikom jedne promjene smjera 'propalo' je koljeno i odmah nije slutilo na dobro. Za sada se čekaju nalazi magnetske rezonancije, no čini se kako je za Malenicu sezona završena.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Težak je to udarac za Osijek jer je Marko Malenica prvi golman momčadi i ove sezone rekorder SuperSport HNL-a kao igrač s najviše minuta ligi jer nije propustio niti jednu! Branio je svih 28 do sada odigranih.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +3
28. kolo SuperSport HNL-a, Slaven Belupo - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na gol Osijeka će tako stati Franko Kolić (21) koji će protiv Rudeša imati i svoj debi. Na klupi bi kao njegova zamjena trebao biti 17-godišnji Jan Hlapčić jer se nominalno drugi golman Osijeka Marko Barešić ozlijedio početkom ove godine, također na treningu, kad je slomio ključnu kost u sudaru sa suigračem.