TONĆI KUKOČ

Heroj ulice udario po Torcidi: Pravi navijači Hajduka su veći od onoga jučer

04.04.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Bivši igrač Hajduka, poznat po svojim kritičkim stavovima prema HNS-u, igrač s kojim se poistovjećuje Hajdukova navijačka masa, Tonći Kukoč jasno je povukao granicu kada su isti ti navijači i njihovo ponašanje u pitanju

Na Facebook profilu je prokomentirao nemile scene na Poljud kada je dio pripadnika Torcide nakon poraza Hajduka od Dinama 0:1 u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa provalio na teren, a nakon se sukobio s policijom i demolirao stadion. Nažalost, sa stadiona neredi i sukobi su se nastavili i na splitskim ulicama.

  • +51
Neredi Torcide na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

'Tko će platiti nastalu štetu i kazne? Opet Hajduk naravno. Nitko nije veći od kluba, ni igrači, ni uprava ni navijači. Ono što se u zadnje vrijeme događa u Splitu, pojedinci misle da su veći od kluba. Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu. Bacanjem boca na Baturinu samo ponižavamo sebe i klub. PR služba Hajduka (beskičmenjaci) reagira i na najmanju stvar, ali neće reagirati na pojedince koji misle da su veći od kluba i koji taj klub teroriziraju godinama.

  • +16
Navijači Hajduka provalili na teren Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Pripadnici Torcide probili ogradu i utrčali na travnjak Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Od 2008. Hajduk je radi pojedinaca platio više od 2 milijuna eura kazne. Hajduk nije taoc Livaje, već onih jučer koji su došli na utakmicu samo da naprave kaos. Klub vode ljudi koji nemaju ni srca, ni muda ni karaktera da im se suprostave.

Nered na stadionu Poljud Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Strah je vrag. Pravi navijači Hajduka su veći od onoga jučer. Nadrogiranima nije mjesto na stadionima. Imamo najviše pretplatnika, ali smo izgubili kompas u svemu. Jednom na kraj treba stati siledžijama i nasilnicima. Čestitke Dinamu, bio je bolji za dva koplja, nisam bio ljut što smo izgubili 0-1 već sretan što nije bilo 0-5, a to možemo zahvaliti samo ulasku Lučića', napisao je Kukoč.

Neredi u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Cropix
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport