razlog posve opravdan

Šok za Igora Tudora, jer u ovom slučaju nije mogao napraviti ništa; taman je ušao u pozitivnu seriju s Hellas Veronom, a sada su ga udaljili od momčadi

09.11.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor, inače strateg talijanskog prvoligaša Hellas Verone, pozitivan je na koronavirus.

Na službenim internetskim stranicama Hellas Verona je obznanila kako je test na COVID-19 hrvatskog trenera bio pozitivan. Uz to, Verona je objavila da je Tudor ranije bio redovito cijepljen, da se osjeća dobro te se nalazi u kućnoj izolaciji.

S obzirom da je trenutačno stanka u prvenstvu zbog reprezentativnih akcija, ovaj pozitivan test Tudora i neće previše naškoditi klubu koji je u posljednje vrijeme igrao u odličnoj formi. Hrvatski stručnjak izbivat će s nekoliko treninga.

Nakon tri startna poraza u sezoni, Tudor je došao na kormilo ove momčadi umjesto Eusebija di Francesca te je u Serie A od tada ukupno ostvario: četiri pobjede, četiri remija i tek jedan poraz.

Verona je u ovom trenutku na desetom mjestu ljestvice, a Tudorova Verona je između ostalih pobjeđivala Romu, Lazio i Juventus te u posljednjem nastupu remizirala kod vodećeg Napolija.