nisu mu zaboravili

Šok za Cristiana Ronalda; Portugalac se nadao povratku u Real Madrid, ali Španjolci ga ne žele primiti zbog Luke Modrića

07.04.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Pojavila se informacija da bi se Cristiano Ronaldo mogao vratiti u Real Madrid, ali izgleda da od toga ipak neće biti ništa

Cristiano Ronaldo je na ljeto 2018. godine za 117 milijuna eura prešao iz Real Madrida u Juventus i taj se potez pokazao lošim i za Ronalda i za Real koji nakon njegovog odlaska ima velikih problema s napadačkom linijom. Zato je navijače posebno razveselila vijest da bi se on mogao i vratiti u Madrid.

Tu priču zakotrljao je Corriere dello Sport. Upravu Real Madrida je bila oduševljena njegovim dolaskom u ložu za vrijeme El Clasica, a možda su u tom trenutku i porazgovarali sa svojom nekadašnjom zvijezdom. S druge strane, ni Juve navodno ne bi imao ništa protiv prodaje Ronalda jer sada slijedi velika kriza zbog koronavirusa koja će ih itekako pogoditi i moraju se riješiti nekih skupljih igrača, a Ronaldo je svakako najskuplji.

Isti izvor tvrdi kako bi Juventus pristao na odštetu od 60 milijuna eura, a isto toliko bi uštedjeli i na njegovoj plaći u iduće dvije godine. Ipak, Marca tvrdi da Ronaldov povratak nije moguć i to zbog Luke Modrića.

'U klubu ne razmišljaju o Ronaldovom povratku iako je Florentino Perez i dalje u dobrim odnosima s njim. Međutim, Cristiano nije ostao u bliskim odnosima s puno bivših suigrača, a posebno nakon komentara na račun dodjele Zlatne Lopte Luki Modriću. Svlačionica je to zamjerila Ronaldu i samo je Marcelo još uvijek blizak s njim', piše Marca pa dodaje kako je Ronaldo taj koji je napustio Real što također nije mala stvar:

'Nakon svih nesporazuma oko novog ugovora s Realom, Juventus mu je dao sve što je poželio i po pitanju visine plaće i po pitanju trajanja ugovora. Real mu nije bio spreman dati 31 milijun eura godišnje. Momčad je trpjela nakon njegova odlaska, ali u Realu su prodaju ipak ocijenili dobrim poslom', zaključuje Marca.