PROMETNO NA VIŠNJIKU

Sobin došao, treneri mlađih uzrasta otišli!

27.09.2013 u 14:09

Bionic
Reading

Josip Sobin novi je igrač Zadra. Mladi 23-godišnji splitski centar potpisao je ugovor na tri godine te tako postao peta zadarska pridošlica u svlačionici. Prije njega potpisali su Ante Đugum, Filip Kraljević, Scoop Jardine i Andrew Lawrence.

Zadrani su također potpisali nove ugovore sa svojim prošlosezonskim igračima Ivom Ivanovom, Tonijem Prostranom, Goranom Baturom i Markom Ramljakom, a važeći ugovor ima i Franko Šango koji će zasigurno biti jedan od igrača koje će u novoj sezoni trener Hrvoje Vlašić

Zadarski roster tu se vjerojatno zatvara, premda postoji želja da se momčadi priključi još jedan šuter. Pitanje je može li klub financijski podnijeti još jedan ugovor. Marko Car bi igrao 'na žeton', što klubu ne odgovara, a iz kluba se mogu čuti informacije kako se aktualiziralo i pitanje ostanka Gorana Vrbanca

Istovremeno dok slažu momčad za novu sezonu čelni kluba povlače i radikalne poteze pa su tako podijelili otkaze svim trenerima mlađih uzrasta. Reorganizacijom posla mlađe kategorije će od sada biti pod ingerencijom Škole košarke. Roko Gjergja, Ivan Barančić, Rudolf Tičina, Denis Pleslić i Petar Popović ostali su bez posla.

Za dvojicu bi se maglo naći mjesta u Školi košarke, ali, kaže naš izvor, ne nužno, dok bi Petar Popović mogao postati klupskim skautom.

Otkazi su podijeljeni i u uredima. Kako saznajemo bez posla su ostale dvije zaposlenice računovodstva, a štednja se osjeti i u broju telefonskih linija i svim ostalim naoko sitnim detaljima.