veliki izgredi

Slučaj nokaut; poznato je kad se nastavljaju turska nogometna prvenstva

13.12.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Turski nogometni savez odlučio je ove srijede kako će se sva tamošnja prvenstva nastaviti idućeg utorka 19. prosinca, nakon velikih izgreda na prvoligaškom susretu Ankaragucua i Rizespora

Na kraju tog dvoboja fizički je napadnut 37-godišnji sudac Halil Umut Meler. Od predsjednika prvoligaša Ankaragucua primio je žestoki udarac šakom u glavu, a potom je ležeći na travnjaku fizički napadnut i od strane domaćih huligana koji su utrčali na travnjak.

Iste večeri, u ponedjeljak, Turski nogometni savez je prekinuo sva prvenstva odlukom na izvanrednom sastanku, a ove je srijede odlučeno kako će se sve turske lige nastaviti 19. prosinca. U međuvremenu se čekaju odluke i kazne za veliki izgred koji se dogodio u Ankari.

U elitnom razredu turskog nogometa odigrano je petnaest kola, a trenutačno je vodeći dvojac Fenerbahce i Galatasaray, obje momčadi imaju po 40 bodova. Na trećem mjestu Kayserispor ima 29 godina.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore