TRUMP VOLI SLAVENKE

Slovenku je oženio, a najljepša sportašica mu Srpkinja!

09.11.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump evidentno voli sport, a još više slavenski tip žena

Nakon što je na predsjedničkim izborima u SAD-u pomeo Hillary Clinton polako se doznaju mnoge zanimljivosti iz života nasljednika Baracka Obame, Donalda Trumpa.

O privatnom životu ovog biznismena zna se dosta, no valja još jednom podsjetiti na to da mu je prva žena bila Čehinja Ivana Marie Zelníčková, danas 67-godišnja gospođa koja se kao mlada bavila sportom. Bila je perspektivna skijašica, čak dio reprezentacije te potencijalna kandidatkinja za nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sapporu 1972. godine, a najdraže su joj discipline bile spust i slalom.

Čehinja je u braku s Donaldom bila od 1977. do 1992. godine, a prije nego što je upoznao, potom i oženio aktualnu suprugu, Slovenku Melaniju, djevojački Knavs, Trump je bio u braku s Marlom Maples. Taj je brak potrajao tek šest godina.

Aktualna prva dama SAD-a Melanija Knavs rođena je 26. travnja u Novom Mestu, gradu udaljenom svega 45 minuta vožnje od Zagreba. Iz mjesta Radeče njezina se obitelj preselila u mjesto Sevnica, otkuda je krenula na školovanje u Ljubljanu…

'Odrasla sam u malom gradu u Sloveniji, u blizini prekrasne rijeke i šume. Slovenija je tada bila pod komunističkom vlašću, ali smo bili svjesni toga da postoji divna zemlja koja se zove Amerika. Amerika je za nas bila riječ koja je označavala slobodu i prilike. Ako imate san o nečemu, to se može ostvariti', rekla je jednom prilikom Melania Trump.

Očito je da se Slovenka odlično snašla u 'obećanoj zemlji', a sada joj se u potpunosti ispunio djevojački san. No morat će biti oprezna jer njezin suprug očito ima dobar ukus i zna prepoznati ljepotice. Stoga je njegov izbor najljepše sportašice posve - realan.

Naime, još 2013. godine, kada je bio u posjetu Srbiji, rekao je da se divi srpskim tenisači(ca)ma, Novaku Đokoviću i Ani Ivanović. No osim divljenja sportskim vještinama, srpskom premijeru Ivici Dačiću otkrio je, uz zadršku u glasu i zamišljen pogled, još jedan detalj.

'Ana Ivanović je najljepša sportašica koju sam ikad vidio. Jednostavno najljepša.'

Izgleda da je novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump slab na djevojke s Balkana - oženio je Slovenku, a Srpkinja Ana Ivanović mu je najljepša sportašica koju je ikad vidio. Nema sumnje da je i zbog ovoga dobio puno simpatizera na području bivše države...