sve su iznenadili

Slovenac na klupi Austrije otkrio kako je šokirao Hrvatsku: Ovo je nevjerojatno...

15.01.2024 u 06:15

Bionic
Reading

Hrvatska je u 2. kolu Europskog rukometnog prvenstva neočekivano remizirala s Austrijom 28:28. Utakmicu je prokomentirao austrijski izbornik, nekadašnji proslavljeni slovenski reprezentativac Aleš Pajovič

Nitko nije niti pomišljao da bi Hrvatska nakon rapsodije i razbijanja jake Španjolske mogla imati problema s autsajderima kakvi su Austrijanci. No, dogodilo se baš ono neočekivano, Austrijanci su nas iznenadili i šokirali te protiv Hrvatske izvukli remi 28:28.

Austrijski izbornik, nekadašnji proslavljeni slovenski reprezentativac Aleš Pajović, nakon remija protiv Hrvatske nije skrivao oduševljenje.

'Zadnjih 15 minuta utakmice, ma to je teško objasniti emocije... Šansa tu, šansa tamo...', započeo je pomalo i euforični Pajovič nakon susreta pa nastavio:

'Čestitam dečkima, odigrali su dobru utakmicu.'

  • +36
Hrvatska - Austrija, EP rukomet, 14.1.2024. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

A onda je Pajovič otkrio kako je iznenadio naše rukometaše.

'Dobili smo ovaj bod u obrani, naša 6-0 je bila dobra, ali slabo smo počeli utakmicu. S druge strane, znao sam da ćemo imati problema sa 6-0 obranom Hrvatske. Ali kada je ušao Domagoj Duvnjak na obranu 5-1, mi smo dobro igrali 7 na 6 u drugom poluvremenu i bili stalno tu negdje', otkriva Pajovič te nastavlja:

'Stalno smo lovili zaostatak, minus dva, minus tri... Ali moji dečki su do kraja vjerovali da mogu. Moram im čestitati jer kad uzmeš bod protiv ovakve Hrvatske, to je nevjerojatno.'

U posljednjem, 3. kolu, Hrvatska će u utorak 16. siječnja od 18 sati igrati protiv Rumunjske, dok će od 20.30 sati igrati Austrija i Španjolska.

Standings provided by Sofascore