hoće li se oporaviti?

Teška ozljeda Ivana Martinovića; kapetan Domagoj Duvnjak se uhvatio za glavu

14.01.2024 u 23:03

Bionic
Reading

U 48. minuti utakmice Ivan Martinović se krenuo prema austrijskom golu, ali je fauliran te mu je u padu nastradalo desno rame...

Pri rezultatu 21:20 za Hrvatsku u 48. minuti utakmice s Austrijom teško je stradao Ivan Martinović. Krenuo je prema austrijskom golu, ali ga je u skoku faulirao jedan od Austrijanaca.

Martinović je nezgodno pao i pri tome mu je stradalo desno rame. Odmah se vidjelo da nije dobro, Martinović je ostao ležati uz teren, a pomoć mu se pružala par minuta. Naši su igrači bili u šoku, kapetan Domagoj Duvnjak se držao za glavu jer se čini kako je nesretnom Martinoviću ispalo rame.

  • +36
Hrvatska - Austrija, EP rukomet, 14.1.2024. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Uz pomoć liječničke ekipe Martinović je s bolnom grimasom na licu otišao put svlačionice. U cijeloj je ovoj izuzetno lošoj situaciji dobra vijest da je Martinović ozlijedio desno rame, a on je ljevak.

Ozljedu našeg ponajboljeg igrača potvrdio je i izbornik Goran Perkovac. Kako se sada čini, Martinović je izgubljen do kraja EP-a.

>> video ozljede Ivana Martinovića pogledajte OVDJE.

'To je najveća šteta, izgubili smo vrhunskog igrača, teško će ga biti nadomjestiti, i druge momčadi gube igrače. Drugi igrači trebaju povući. Možda ću zvati drugog igrača, trebam vidjeti situaciju. Imam još jednog ljevaka Maraša, on i Klarica mogu to pokriti', kazao je Perkovac.

Standings provided by Sofascore