MILIJUNI SU U IGRI

Slavni golman uvjeren kako je Kylian Mbappe već donio oduku; evo gdje odlazi najvredniji nogometaš na svijetu

24.09.2020 u 16:59

Bionic
Reading

Kylian Mbappe (21) je u ovom trenutku najpoželjniji nogometaš na svijetu, zbog svojih izvedbi na tereni i godina, a dva kluba pokušavaju ga preoteti od PSG-a – Real Madrid i Liverpool

Francuski napadač je prema transfermarktu najvredniji nogometaš na svijetu, jer je procijenjen na 180 milijun eura, ali ukoliko bi netko sada želio Mbappea morao bi platiti odštetu od 300 milijuna eura. A pitanje je da li bi PSG-a uopće pristao na taj iznos, jer u francuskom prvaku žele vezati svojeg dragulja s novim ugovorom.

Sadašanji mu istječe u ljeto 2022. i dva kluba tu vide svoju priliku. Naime, Mbappe zasad odbija nove silne milijune katarskog šeika i prema njegovim izjavama ne vidi se više na Parku prinčeva. Ukoliko ovu sezonu odradi, a ne produlji vjernost, ostat će mu još samo jedna godina, a tada bi njegova cijena mogla drastično pasti, jer bi u Parizu mogli ostati bez svoje velike zvijezde gotovo besplatno.

  • +16
Francuska - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Mbappe se u zadnje vrijeme dosta divi Liverpoolu, pohvalio je Kloppov stroj s Anfielda, ali legenda Reala Paco Buyo smatra da mladi golgeter odlazi u Madrid .

'Izgleda da je i Liverpool zainteresiran, ali vjerujem da je Mbappe već donio odluku i odabrao Real. Hoće li to biti sljedeće ljeto? Ne znam može li se nositi s pritiskom ili će prihvatiti milijunski prijedlog od PSG-a', rekako je bivši golman 'kraljevskog kluba'.