da ostane 'u formi'

Slaven Bilić uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji pronašao angažman

15.05.2018 u 14:51

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić odmara se još od studenog prošle godine. Bilić je tada zbog očajno loših rezultata dobio otkaz u West Hamu i još uvijek čeka novi trenerski angažman. No, čini se kako mu je sad već pomalo dosadno pa je odlučio prihvatiti posao za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji

Britanska televizijska postaja ITV objavila je popis stručnih sukomentatora koji će za njih pratiti nogometno Svjetsko prvenstvo koje se od 14. lipnja do 15. srpnja odigrava u Rusiji.

Među biranim nogometnim imenima, a tu su velikani poput Ryana Giggsa, Roya Keanea, Henrika Larssona, Patrica Evre, bivšeg suca Marka Clattenburga, Garyja Nevillea, Leeja Dixona, Martina O'Neilla..., nalazi se i jedan Hrvat. Naime, Slaven Bilić (49) prihvatio je ponudu ITV-a pa će ipak biti aktivan - barem dijelom - na SP-u u Rusiji.

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bilić je za ITV radio kao stručni komentator i 2016. godine za vrijeme Europskog prvenstva u Francuskoj, njegovi su komentari tada pobrali samo pohvale pa nije bilo razloga da ga ne angažiraju za SP. Sigurno da ni honorar nije zanemariv, a Biliću će ovo biti dobra 'popuna' dok ne nađe novi klub.