ZAHVALIO SE ZMAJEVIMA

Slaven Bilić na klupi Adane? Ova informacija ne ide mu nikako u prilog

24.06.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Slaven Bilić, bio je priča za jedan dan u kontekstu izbornika Bosne i Hercegovine. Nakon što je isplivalo njegovo ime kao nasljednika Faruka Hadžibegića, Bilić je odmah reagirao i objasnio da u tim nagađanjima nema istine

Nakon što je reprezentacija BiH u kvalifikacijama za EURO 2024. doživjela šokantan domaći poraz od Luksemburga, izbornik 'zmajeva' Faruk Hadžibegić dobio je otkaz, a čelnici Nogometnog saveza BiH odmah su krenuli u potragu za njegovim nasljednikom.

I jedan od kandidata, tako su barem uvjeravali mediji u susjedstvu, trebao je biti i Slaven Bilić. Priča je otišla toliko daleko da su već najavljeni i pregovori u Sarajevu.

Međutim, tijekom popodnevnih sati petak, Slaven Bilić pojasnio je da u tome nema istine.

'Nije me nitko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove', rekao je Bilić za portal Avaz.

Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa Zmajevima, hrvatski stručnjak je rekao:

'Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove', jasan je bio Bilić.

Zanimljivo, u petak je iz Turske stigla informacija kako je Bilić i na radaru Adana Demirspora, te da bi mogao preuzeti klupu kluba koji je sezonu okončao na visokom četvrtom mjestu.

No, kada samo provjerili ima li istine u tim nagađanjima turskih medija, odgovor kojeg smo dobio bio je negativan. Jer se predsjednik tog kluba dvoumi između Andree Pirla i Gutija.