HRVAT UZEO - METLU

Slaven Bilić im neće ostati u lijepom sjećanju

05.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

U West Hamu se na kraju sezone sprema čistka. Trener Slaven Bilić zahvalit će se igračima koji nisu zadovoljili njegova očekivanja

Prema pisanju engleskih medija, hrvatski stručnjak Slaven Bilić prekrižio je trojicu igrača 'čekićara' koji su na Upton Park stigli na posudbu kao velika pojačanja.

Riječ je o Alexu Songu (28), koji je došao iz Barcelone i kod Sama Allardycea postao jedan od lidera momčadi. No uslijedila je ozljeda, a u klub je zatim došao Bilić, kod kojeg se ovaj kamerunski veznjak nije nametnuo.

Drugo ime koje je hrvatski trener prekrižio ono je krilnog igrača Victora Mosesa (25). West Ham ga je na posudbu dobio od Chelseaja, imao je solidan početak, ali je i Nigerijca usporila ozljeda, a kod Bilića su u prvi plan iskočili neki drugi igrači.

Treći otpisani je 29-godišnji Emmanuel Emenike (u vlasništvu Fenerbahcea), igrač koji je potpisao vjernost londonskom klubu u siječnju ove godine na šest mjeseci, ali nije oduševio. Nigerijski golgeter u prvenstvu još nije zabio, a postigao je tek dva gola u FA kupu.