VELIKA POBJEDA

Skromni Hrvat: Srušio je Barcu, razveselio Ukrajinu, a onda oduševio izjavom

08.11.2023 u 08:13

Bionic
Reading

Ukrajina slavi Marina Pušića, trenera Šahtara

U susretu 4. kola skupine H nogometne Lige prvaka Šahtar, klub koji vodi hrvatski stručnjak Marino Pušić, u Hamburgu je pobijedio Barcelonu 1:0 vrativši se u igru za plasman u osminu finala.

Nakon tri uvodne pobjede, španjolski velikan je u Hamburgu mogao potvrditi prolaz u osminu finala, međutim Šahtar je šokirao Katalonce ostvarivši veliku pobjedu.

Pogodak odluke zabio je Danilo Sikan u 40. minuti i tako ostavio Ukrajince u igri za prolaz skupine.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Čestitam svojim igračima. Napravili su strašan posao. Kako sam i rekao uoči utakmice, možete kvalitetno napadati samo ako se isto tako branite. Sve je krenulo tako da smo u našu obranu unijeli veliku količinu energije. Mi smo ekipa koja voli igrati ofenzivno. Imali smo dobrih trenutaka u tom dijelu, ali kad igrate protiv Barcelone, onda najprije morate misliti na organizaciju u obrani. Da smo slučajno primili prvi gol, teško bismo se vratili. Radili smo na tome, igrači su fantastično reagirali i ponosan sam na njih', rekao je nakon velike pobjede ukrajinske momčadi hrvatski stručnjak Pušić koji je svojom skromnošću oduševio nogometni svijet.

Također treba reći da se Pušiću nedavno kao pomoćni trener pridružio legendarni član Vatrenih Mario Stanić, a u moćni ukrajinski klub stigao je na poziv Darija Srne.

Standings provided by Sofascore