TUŽNE PORUKE

Skijaški svijet utučen zbog tragedije: Ne mogu vjerovati, bio je omiljen...

14.11.2017 u 08:57

Bionic
Reading

Cijeli skijaški svijet utučen je zbog vijesti kako je francuski skijaš David Poisson (35) preminuo od ozljeda zadobivenih prilikom pada na treningu spusta u kanadskom zimovalištu Nakiska

Poisson se u svojoj karijeri mogao pohvaliti sa svjetskom broncom te (2013.) jednim trećim mjesto u Svjetskom kupu (2015.). Nije bio blizu onima najboljima, ali je slovio za jednu od omiljenijih osoba u alpskom skijanju pa je vijest o njegovoj tragičnoj smrti šokirala sve one koji su ga poznavali.

'Apsolutno tragično. Tako omiljena osoba. Moje misli i ljubav su usmjereni prema njegovoj obitelji. Tako tužno', oglasila se britanska skijašica Chemmy Alcott.

'Izrazi sućuti za cijelu skijašku zajednicu, ali posebno njegovu obitelj, prijatelje i sve one koji su ga voljeli,' napisala je Kanađanka Kelly VanderBeek.

'Je li to zaista istina za za Davida Poissoa? Tako tužno... Ne mogu vjerovati,' poručio je američki natjecatelj Steven Nyman.

Inače, poruke sućuti obitelji dolaze sa svih strana, od fanova, bliskih prijatelja, skijaša, članova alpskih reprezetacija, čelnika FIS-a. David će sada skijati na jednom drugom, boljem mjestu...