NACIONALOVO BLAGO

Sjajni Srbin nahvalio BBB-e i zaželio si - Barcelonu

29.01.2015 u 09:04

Bionic
Reading

Mladen Kocić se predstavio široj zagrebačkoj futsal publici i bio bi veliki dobitak za njegov Nacional kada bi kapetana Srbije uspio zadržati još jednu sezonu

Kocić je u pobjedi Nacionala protiv Dinama u prvom dvoboju osmine finala kupa zabio čak četiri gola u pobjedi 8:2. Nisu bili samo golovi, 26-godišnji pivot ostavio je sjajan dojam i nakon utakmice za tportal rekao.

'Uživam u Nacionalu. Kada smo dolazili nismo bili sigurni kako će prihvatiti dvojicu Srba, ali srećom to ovdje uopće nema veze. Ekipa je odlična, želimo trofeje na kraju sezone i pogodio što sam došao ovdje igrati,' kaže Kocić koji bi, priča se, iduće sezone mogao zarađivati stronomski novac.

'Ne znam još ništa o idućoj sezoni. Imam ugovor za ovu, a onda ću odvagnuti ponude i procijeniti ostajem li ili odlazim. najviše bih volio igrati u španjolskoj. Najjača su liga i bilo bi odlično igrati u Barceloni ili Murciji. Vidjet ćemo,' kaže napadač kojemu je - nebo granica.

Na pitanje 'Što misli o...', odmah je krenuo odgovarati.


'Ambijent je nevjerojatan. Čuo sam, ali sada vidim da Dinamo ima najbolje navijače u Europi. bez sumnje. Mi u Srbiji nemamo ništa slično, vjerojatno zato što Partizan i Zvezda nemaju futsal sekcije... Zaista pohvale navijačima. Niti jedna ružna riječ, bez ikakvih uvreda i glasno bodrenje momčadi bez obzira na rezultat,' ne skriva dojmove Mladen koji je nakon utakmice izmijenio pljesak s plavom publikom.

Za kraj još dvije, tri o momčadi Dinama.

'Znam neke od ranije, i vidim da imaju dobru ekipu. Trebali bi iduće godinu u prvu pa neka se bore. Želim im puno uspjeha jer je lijep projekt,' završava sjajni Srbin za tpoortal.