požurite!

Sjajna vijest za sve one koji žele na Poljudu gledati dvoboj Hajduka i Villarreala; pojavio se novi kontingent ulaznica...

23.08.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Split je opet u 'transu'. Ovog četvrtka na Poljud dolazi španjolski Villarreal, trenutno vodeća momčad LaLige, ali Hajdukovi navijači vjeruju u uspjeh Bilih te kako će Dambrauskasova momčad nadoknaditi poraz 2:4 iz prve utakmice i ući u skupine Konferencijske lige

Zbog takovg uvjerenja, jasno je da se traži 'ulaznica više', a sada su iz splitskog kluba objavili vijest koja će razveseliti one najbrže.

Objavu s Hajdukove službene stranice prenosimo u cjelosti.

U prodaju je pušten i dodatni kontingent ulaznica za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk - Villarreal koja je na rasporedu u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu. S obzirom na to da neće biti gostujućih navijača na ovom susretu, zatvoreni će biti ulazi A (jugozapad) te ulaz T (istok) sukladno odluci UEFA-e u kojoj je kapacitet Poljuda umanjen za najmanje 3.000 sjedećih mjesta.

Kao i do sada, do dana utakmice, pravo kupnje ulaznica imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne preuzmu/prodaju.

Kod za prvokup ulaznice članovi mogu zatražiti - OVDJE ili skeniranjem QR koda na svojim članskim iskaznicama.

  • +28
Villarreal - Hajduk 4:2 (prva utakmica play-offa Konferencijske lige) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic