9. LIPNJA

Šesta kros utrka Volim trčanje

22.05.2013 u 10:23

Bionic
Reading

Na savskom nasipu kod Boćarskog doma u nedjelju, 9. lipnja godine održat će se već tradicionalna Kros utrka Volim trčanje po šesti put. Organizira ju kao i prethodnih godina Društvo športske rekreacije Aktivan život na čelu s idejnim začetnikom utrke Nedeljkom Vareškićem koji je u 2012. godini pokrenuo i još dvije vrlo uspješne utrke Zagrebački noćni cener i Zagrepčanka 512.

Udruga vodi vrlo uspješan i popularan projekt Škola trčanja za odrasle koja već treću godinu za redom upisuje nove članove i od apsolutnih početnika pravi rekreativne trkačice i trkače.

Ponosni što već godinama na utrci okupljamo obitelji i ove godine u utrci sudjeluju i mali i veliki. Podijeljena je na Baby maraton, Dječju utrku na 100, 500 i 800 metara, Utrku građana na 2 i 5 kilometara te Kros utrku Volim trčanje na 11,5 kilometara.

Za djecu je startninu osigurao sponzor, dok odrasli startninu plaćaju 50 kuna. Na utrku se možete prijaviti isključivo online i to do petka, 7. lipnja do 17 sati, a startne brojeve možete podići 8. lipnja od 10:00-20:00h (terasa kafića Martino, zgrada Boćarskog doma) osim trkača koji su izvan Zagreba, oni to mogu učiniti na dan utrke od 8 do 9,30 sati. Svi trkači i trkačice dobivaju nagrade sponzora, a oni najbrži i dodatne nagrade.

I ove godine moći ćete se družiti i trčati sa starim ambasadorima utrke: Lisom Stublić, Darijom Vranešić Bender, Anom Vilenicom, Marijom Valentićem, Dejanom Patrčevićem i Ivom Belanom, a od ove godine i s Rafom, Nedom Parmać i Rajnom Raguž.

Radi velikog interesa za utrku prošlih godina ograničen je broj sudionika utrke (400 u dječjim utrkama i 600 u utrkama odraslih) zato se požurite prijaviti na www.volim.trcanje.hr i utrčati s nama u jedno veselo, opušteno i zdravo nedjeljno druženje.

Utrku podržavaju: Grad Zagreb, Allianz, Li Ning, Podravka, tportal.hr, Večernji list i Klinfo.hr

Više informacija o utrci na www.volim.trcanje.hr i www.facebook.com/volim.trcanje