ima se, može se...

Nevjerojatan potez golmana Atletica; evo koliko je Jan Oblak platio da svog ljubimca preveze taksijem od Ljubljane do Madrida

04.06.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Jan Oblak (27) je za vrijeme pauze zbog pandemije koronavirusa trenirao kod kuće u Sloveniji, a društvo mu je pravio njegov pas od kojeg se slovenski reprezentativac i golman madridskog Atletica očigledno ne razdvaja

Španjolski su nogometni prvoligaši prije dva tjedna počeli s pripremama za nastavak sezone, pa se tako i Jan Oblak (27) iz Slovenije vratio u Madrid te priključio treninzima 'rojiblancosa'.

No, svog je ljubimca Oblak morao - barem na kratko - ostaviti u Ljubljani jer ga iz nekog razloga nije mogao 'ubaciti' u avion.

Golman Atletica ipak nije mogao bez svog psa te se dosjetio kako ga dopremiti do Španjolske. 'Najlogičnije' rješenje bio je - taksi! Da, Jan Oblak je za svog ljubimca organizirao prijevoz taksijem od Ljubljane do Madrida!

Put je to od oko 2000 kilometara, sigurni smo kako je Oblakov pas imao vrhunsku uslugu i prijevoz na najvišem mogućem nivou, a zasigurno je takva bila i cijena.

Teško je uopće točno izračunati koliko je Jan Oblak platio da mu dovezu psa u Madrid, takvi se transferi dogovaraju po 'posebnoj cijeni', no španjolski mediji nagađaju kako je slovenski golman ovaj 'transport' platio najmanje 2000 eura, a valjda je i sam taksist dobio 'masnu' napojnicu za svoj trud.

Realno, za Jana Oblaka - koji je jedan od najboljih svjetskih golmana - je to sitniš jer mu ugovor s Atletico Madridom godišnje donosi čak 10 milijuna eura. Za vjernog kućnog ljubimca ništa nije preskupo. Pa ni vožnja taksijem od Ljubljane do Madrida...