šarapova je sljedeća

Serena u čudnom kostimu i s priličnim viškom kilograma maršira Roland Garrosom!

02.06.2018 u 21:29

Bionic
Reading

Serena Williams pobjedila je ove subote Juliju Goerges u 3. kolu Roland Garrosa rezultatom 6:3, 6:4 i tako izborila dvoboj s Marijom Šarapovom u osmini finala...

Najuspješnija tenisačica svih vremena ovog tjedna u Parizu izazvala je mnogo pažnje svojim čudnim kostimom superjunakinje u kojem igra, a unatoč višku kilograma nakon poroda i evidentnim problemima s fizičkom spremom još uvijek je nerješiva zagonetka za većinu svojih rivalki.

  • +3
Serena Williams na Roland Garrosu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Potvrdilo se to i ove subote kada je Serena Williams ostvarila svoju najlakšu pobjedu dosad na Roland Garrosu. Nakon ozbiljne borbe protiv Kristine Pliškove i Ashley Barty, bez problema je u 3. kolu svladala Juliju Goerges i sa 6:3, 6:4 izborila plasman u osminu finala.

Sljedeća protivnica Serene bit će Marija Šarapova kojoj je nakon trijumfa uputila laganu provokaciju, podsjećajući je na doping aferu zbog koje je Ruskinja godinu i pol izbivala s terena.

'Prošlo je mnogo vremena. Mnogo se toga u međuvremenu dogodilo u našim životima na vrlo različite načine,' naglasila je 36-godišnja majka koja je ispalila protiv Goerges 11 as servisa, što budi optimizam njezinih navijača uoči ključnih mečeva na turniru.

Williams ima 19 pobjeda protiv Šarapove u 21 međusobnom ogledu.

'Unatoč tome, uvijek se veselim našim dvobojima i znam što mogu očekivati protiv Serene,' kaže Marija kojoj je ulazak među 16 u Roland Garrosu najbolji rezultat otkad je prošle godine odradila suspenziju zbog konzumiranja meldonija...