berlusconi napada

Senzacionalni transfer koji će uzdrmati Serie A; novi prvoligaš dovodi odbačene argentinske zvijezde

02.07.2022 u 11:17

Bionic
Reading

Silvio Berlusconi i Adriano Galliani arhitekti su velikog Milana kojeg su vodili gotovo 30 godina. Sada su uveli Monzu u Serie A i žele pokoriti konkurenciju. Berlusconi je zato krenuo po zvučna pojačanja, a prvi su na listi želja Paulo Dybala i Mauro Icardi

Kakva bi to senzacija bila! Silvio Berlusconi i Adriano Galliani s Monzom ne žele biti samo prolaznici u Serie A te su nekadašnji čelnici velikog Milana krenuli u izgradnju konkurentne momčadi za novu sezonu.

Još su ranije potpisali stoperi Andrea Carboni i Andrea Ranocchia, blizu dolaska je i Stefano Sensi, a u kombinacijama je bio i naš Domagoj Vida. No, prava se senzacija tek sprema.

Talijanski mediji tvrde kako su stari lisci Berlusconi i Galliani odlučili u Monzi 'spariti' odbačene argentinske napadače. Paulo Dybala i Mauro Icardi trebali bi činiti napadačku osovinu Monze u prvoj sezoni Serie A!

Dybala je slobodan igrač, istekao mu je ugovor s Juventusom, ali problem je njegova plaća. Naime, Dybala traži ugovor od najmanje sedam milijuna eura na godinu te su ga za sada glatko odbili svi donedavno zainteresirani klubovi. Pitanje je kako će ga Berlusconi nagovoriti...

Icardi je pak postao višak u PSG-u, pa će ga Berlusconi i Galliani pokušati prvo dovesti na jednogodišnju posudbu. Navodno su već kontaktirali Icardijevu suprugu i menadžericu Wandu Naru i nekadašnji kapetan Intera je zainteresiran za povratak u Italiju.

Ne treba ni isticati kakva bi to pojačanja bila za Monzu, Dybala je samo za Juventus odigrao 293 utakmice i zabio 115 golova, a Icardi je za Inter zabio 124 gola u 219 utakmica. Za PSG je Icardi u posljednje tri sezone odigrao 98 utakmica i zabio 38 golova.