BIVŠA PLAYBOYEVA ZEČICA

Seksi Čileanka tvrdi: Zbog mene Cristiano i Irina nisu skupa

21.11.2015 u 10:36

Bionic
Reading

Nakon brojnih djevojaka koje 'spajaju' s Cristianom Ronaldom otkako je prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, sada su se pojavile ljepotice koje se hvale da su 'kumovale' prekidu veze Portugalca i Ruskinje

Jedna od njih je i Čileanka Daniella Chavez, koja je u razgovoru za meksički tabloid Reforma objasnila kako je došlo do 'romanse' između nje i Cristiana Ronalda.

'Upoznala sam Cristiana u studenome prošle godine. Sreli smo se u Americi. Prije toga smo komunicirali putem maila. U početku naših razgovora djelovao je sramežljivo, ali s vremenom i kako mu je raslo samopouzdanje, postao je - muškarčina. Imala sam dojam da me i voli, ali nismo htjeli s time izaći u javnost', objasnila je Čileanka, a onda otkrila i nešto intimnije detalje - navodne - veze.

'Željela sam si ispuniti san i imati seks s njim. Volim njegovo tijelo. Cristianu se sviđalo moje lice, moje grudi, ali i činjenica da nikada prije nije spavao s Playboyevom zečicom', začinila je priču Daniella Chavez, po čijim se fotografijama uistinu može zaključiti da je Ronaldo imao čime biti 'zadivljen'.

Podsjetimo, Ronaldo je s Irinom Shayk bio u dugogodišnjoj vezi, posljednje božićno-novogodišnje praznike proveli su zajedno u Dubaiju, da bi samo koji dan kasnije - prekinuli. A pravi razlog vjerojatno znaju samo oni.