NE ZVUČI DOBRO

Schumacherov kolega otkrio što mu je obitelj rekla kad ga je pokušao posjetiti!

21.04.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Rubens Barrichello otkriva da je pokušao posjetiti Michaela Schumachera, no obitelj mu je rekla da time ne bi ni sebi ni slavnom Nijemcu donio ništa dobro...

Schumacher i Barrichello bili su timski kolege u Ferrariju od 2000. do 2005. godine, u najplodnijem razdoblju talijanske momčadi koje je okrunjeno s pet uzastopnih naslova prvaka svijeta.

  • +3
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Nella/Profimedia

Rubens je zatim prepustio svoje mjesto Felipeu Massi i kasnije se često žalio na status 'vodonoše' koji je imao u svoje vrijeme u Ferrariju, no činjenica je da su mu vozačke sposobnosti bile značajno skromnije u odnosu na one velikog Nijemca.

Nažalost, posljednjih godina manje se piše i priča o pobjedama i rekordima Michaela Schumachera, a puno više o njegovom zdravstvenom stanju koje ostaje misterija nakon nesreće na skijanju u francuskom Meribelu potkraj prosinca 2013. godine.

Zna se da je bio u induciranoj komi u bolnici u Grenobleu te se trenutno nalazi na kućnoj njezi na svom imanju u blizini jezera Ženeve, no obitelj štiti njegovu privatnost i ne želi otkriti u kojoj se mjeri uspio oporaviti od teške ozljede glave.

Vjeruje se da njegovo zdrastveno stanje četiri i pol godine kasnije i dalje nije dobro te da u najboljem slučaju ima tek ograničen stupanj svjesnosti uz nemogućnost kretanja i samostalnog funkcioniranja, a posljednja izjava Barrichella za brazilski Globo ide tome u prilog.

'Nemam nikakvih vijesti. Pokušao sam ga posjetiti, ali su mi na to rekli da time ne bih ni sebi ni njemu donio ništa dobro,' izjavio je Rubens Barrichello koji je i sam proživio pravu dramu prošlog mjeseca. Naime, otišao je u bolnicu s glavoboljom i pronađen mu je tumor, ali srećom i uspješno operiran...