IDEJA ZA MIROVINU

Schumacher odlazi iz F1 i postaje - kauboj!

18.10.2012 u 16:53

Bionic
Reading

'Razmišljam o uključivanju u natjecanje u 'vestern' jahanju. Moja supruga Corinna već godinama nastupa na tim događajima, a već je i meni odabrala konja. Okušat ću se', otkrio je Schumacher za Gazzettu dello Sport

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher odradit će još samo četiri utrke u prestižnom automobilističkom natjecanju, a nakon toga slijedi mirovina. Nijemac već ima planove za dane izvan omiljenog sporta.

I to sasvim neočekivane planove. Uskoro bi se, naime, njegovo ime moglo naći među natjecateljima u konjičkom sportu i to u disciplini kaubojskog ili 'vestern' jahanja.

'Razmišljam o uključivanju u natjecanje u 'vestern' jahanju. Moja supruga Corinna već godinama nastupa na tim događajima, a već je i meni odabrala konja. Okušat ću se', otkrio je Schumacher za Gazzettu dello Sport.

U jedno je 43-godišnji Nijemac potpuno siguran - sa svim oblicima automobilizma je završio.

'Formula 1 je maksimum u smislu emocija, brzine i kompletnog rada. Bilo koja druga vrsta automobilističkih utrka mi ne bi omogućila takve emocije. S Formulom 1 završava moja karijera u autosportu', jasan je bio vozač Mercedesa.