POTPIS ZA POTPISOM

Sandrock, Sertich i TJ Guidarelli ostaju 'medvjedi'

01.04.2010 u 13:18

Bionic
Reading

Momčad Medveščaka polako se ekipira za narednu sezonu. Nakon Alana Letanga i Franka Banhama, vjernost klubu produljili su braniči Andy Sertich i Robby Sandrock te napadač T. J. Guidarelli

Samo dva tjedna nakon službenog završetka sportskog dijela sezone Ebel, vodstvo i sportski tim KHL Medveščaka nastavljaju s odabirom igrača i pripremom tima za sljedeću sezonu. Nakon što je svoju vjernost zagrebačkim 'medvjedima' produžio kapetan momčadi Alan Letang te nakon što je objavljeno da hokejaška zvijezda Frank Banham od sljedeće sezone nosi broj 38 zagrebačkog kluba, u četvrtak je službeno potvrđeno da u Zagrebu ostaju i braniči Andy Sertich i Robby Sandrock te napadač T. J. Guidarelli.

Sandrock i Sertich potpisali su sportski ugovor na osnovi 1+1 sezone igranja i mogućnosti ostanka, dok je Guidarelliju ugovor produžen za jednu sezonu. Okupljanje i službene pripreme momčadi očekuju se koncem srpnja u Zagrebu, a prve utakmice lige Ebel u novoj sezoni 2010/11. počinju 10. rujna.

Branič Andy Sertich, 26-godišnji Hrvat iz američke države Minnesote, u Medveščakovom dresu protekle je sezone odigrao 69 utakmica, postigao devet golova te ostvario 30 asistencija. Svega 10 kaznenih minuta proveo je izvan leda. 32-godišnji Kanađanin Robby Sandrock je u protekloj sezoni, prije ozbiljne povrede koljena, odigrao 30 utakmica, postigao osam golova te ostvario 11 asistencija. Igrači i publika lige pamte ga po najsnažnijem udarcu paka. Na kraju, T. J.Guidarelli (1977) je odigrao 63 utakmice za Medveščak, postigavši 12 golova te ostvarivši 52 asistencije. Proveo je 32 kaznene minute izvan leda.