NAJVEĆA BITKA NAŠEG MAJSTORA

Sandro Sukno obavio operaciju srca; iz Saveza obavijestili kakvo je stanje kapetana Hrvatske

15.03.2018 u 21:29

Bionic
Reading

Najboljem hrvatskom vaterpolistu Sandri Suknu krajem listopada prošle godine otkriveni su problemi sa srcem zbog čega je u pitanje došla njegova karijera, a on je sada obavio operaciju u SAD-u

Iz hrvatskog vaterpolskog saveza obavijestili su javnost u vezi operacije našeg kapetana.

'Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno podvrgnut je operativnom zahvatu u Klinici Cleveland. Temeljem izvješća neposredno nakon operativnog zahvata koji je izveo jedan od najcjenjenijih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, stanje našeg kapetana je dobro,' piše u priopćenju HVS-a.

  • +4
Sandro Sukno – jedan od najboljih vaterpolista svijeta Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Provedeno je planirano operativno liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Njegov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva tjedna,' dodaje se.

'Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna. Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja. O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku', poručuje Zdravstveno povjerenstvo HVS-a.