KORISTAN RECEPT...

Sandra Perković objasnila kako uvijek pronađe novi izazov

15.07.2015 u 15:55

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska atletičarka i svjetska rekorderka Sandra Perković nova je lokalna ambasadorica za Pepsi Hrvatska

Nakon modnog izazova Aleksandre Dojčinović i glazbenog izazova Elle Dvornik, u sportski Pepsi izazov spremno je zakoračila i Sandra Perković, koja je nebrojeno puta pokazala sposobnost svladavanja prepreka i sklonost izazovima. Na snimanju za lokalnu kampanju otkrila je koji su njezini najveći sportski izazovi, tko joj je uzor, koja joj je medalja najdraža i što bi savjetovala svojim fanovima.

'Po meni je izazov ispunjavanje svih ambicija koje sam si u životu zacrtala i kako ispunjavam jedne zadajem si nove izazove i najsretnija  sam kada svi moji izazovi budu ispunjeni,' počinje cura navikla na uspjehe...


'Koncept Pepsi izazova uistinu me oduševio jer me u životu, između ostalog, prihvaćanje izazova dovelo i do statusa vrhunske sportašice. Živim sada, živim u ovom trenutku i ne opterećujem se previše oko toga što je bilo i što će biti,' naglasila je Sandra i dodala. 'U životu nema nesavladivih prepreka, samo se treba zbrojiti, pribrati misli i djelovati. Upravo zato pozivam sve fanove da prihvate izazov i izađu iz svoje sigurne zone, jer tko zna gdje ih to može odvesti,' poručuje šampionka koju je odvelo do samoga kraja.

Sandra ima tonu zlata, ali olimpijsko ipak najblještavije sjaji...