MLADA ZASTUPNICA

Sandra Perković o svom planu za politiku i Sabor

10.11.2015 u 15:56

Bionic
Reading

Globalno najpoznatija saborska zastupnica u idućem mandatu Hrvatskog sabora trebala bi biti olimpijska pobjednica Sandra Perković

Milan Bandić je najavio kako će svoj osvojeni saborski manadat ustupiti Sandri Perković. Slavna diskašica time bi nastavila niz (Damir Škaro, Perica Bukić, Franjo Arapović, Mirko Filipović, Danira Nakić, Lino Červar) poznatih sportaša koji su sjedili u saborskim foteljama.

Već je počela pripreme za obranu europskog i olimpijskog zlata, a u gust raspored ulazi i druga politička funkcija. Nakon gradske skupštine Zagreba slijedi sabor.

'Uz dobru organizaciju sve se može stići. Prigovarali su mi i na rad u Skupštini, ali od 12 sjednica bila sam na 10... Preostala dva su bila u koliziji s natjecanjima, a u takvim slučajevima uvijek ću odabrati sport,' prenosi HZSN razgovor Kristine Dominković sa Sandrom koja o svom 'saborskom planu' kaže:


'Sportaši trebaju svog glasnogovornika, svoj glas tamo. Puno je problema u sportu, stvari koje treba promijeniti, poboljšati, a tko to može bolje znati od vrhunskog sportaša,' pita retorički Sandra koja u nastavku ističe:

'Studiram ekonomiju, u budućnosti se vidim kao vođa nekog kluba, saveza ili sportske institucije. No, prije toga se želim izboriti za bolje mjesto sporta u Hrvatskoj. Ne smije se događati da nam osvajači olimpijskih medalja u starosti gladuju! Treba vidjeti kako smanjiti porez na nagrade sportaša jer mi taj novac donosimo u Hrvatsku, a gotovo pola nam uzmu. Puno se toga još može napraviti,' kaže cura naviknuta na trijumfe. Ali u političkoj areni druga su pravila igre, puno je manje viteštva. Sretno...

Hvala svima na ukazanom povjerenju.Napokon je došlo vrijeme da mladež i sport dobiju pravo glasa u Hrvatskom Saboru .#Rad #Solidarnost #Uspijeh #Odgovornost#BM365 Jer kod nas je SVAKI DAN, RADNI DAN ????

Posted by Sandra Perković on Monday, November 9, 2015