ONA JE KRALJICA

Sandra: Danima sam se borila da nastupim, ali uspjela sam

03.09.2013 u 22:31

Bionic
Reading

Sandra Perković pobijedila je svoje tijelo i uspjela je nastupiti na zagrebačkom mitingu. Svjetska i europska prvakinja nije pobijedila, no činom da je nastupila već je bila pobjednica

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković posljednjih se dana borila s ozljedom i samo iz ljubavi prema zagrebačkom mitingu, nastupila je na Savi. Bacila je Sandra s bolnim leđima preko 65 metara, ali je Gia Lewis Smaalwood bacila rekord mitinga – 66.29.

'Došla sam tu dala sam sve od sebe do kraja sam se borila i trudila što je najvažnije, nisam odustajala. Glava je bila ta koja je vukla, glava mi ja dala snagu. Bacila sam 65.63, pod takvim uvjetima s takvim problemima.

Prije 10 dana nisam mogla stajati, kamoli hodati, danas sam izašla na stadion kao da mi nije ništa. Velika je ova pobjeda, pobijediti samu sebe to je nešto neopisivo, pokazati sebi da mogu i kada je nemoguće.

Danima sam šutjela i borila se uopće da se pojavim na natjecanju, i uspjela sam. Ne žalim za ničim, presretna sam što sam dala sve od sebe za naše navijače . Zahvaljujem svima što su došli me podržati i kada je najteže i bodriti svoju Olimpijsku, svjetsku i europsku prvakinju . Hvala vam svima a sada idemo dalje idemo u Bruxselles pokupiti dijamant za koji smo se borili ove godine', kazala je Sandra Perković.