DOLAZI BESPLATNO?

Samo jedan detalj dijeli Francuza od Dinama; u prosincu je čuvao Mbappea...

06.02.2024 u 17:16

Bionic
Reading

Dinamo i dalje traži desnog beka. Prošlog tjedna iz Metza u Zagreb je stigao Koffi Kouao, nogometaš iz Obale Bjelokosti, ali nije prošao na liječničkom pregledu te je posao, na vrijeme, stopiran

Potom se kao opcija pojavio i Fran Tudor, Zagrepčanin, koji je nogomet počeo igrati u Dinamu, potom je preselio u Zagreb, ali se etablirao kao igrač Hajduk. U siječnju 2020. godine preselio je u poljski Rakow, te će i on ostati samo još jedna Dinamova neispunjena želja.

Ali kako donosi Jutarnji list, Dinamo bi ipak mogao riješiti pitanje desnog beka. Naime, ovog utorka ili u srijedu, mogao bi potpisati igrača koji bi trebao raskinuti svoj postojeći ugovor s klubom, i potom kao slobodni igrač doći u Maksimir.

Riječ je o Ronaëlu Pierre-Gabrielu, 25-godišnjem Francuzu, koji brane boje Nantesa. Ove sezone odigrao je 12 utakmica za Kanarince, među koje je stigao prošloga ljeta iz Mainza, nakon isteka ugovora.

Sada više nije u planovima trenera Jocelyna Gourvenneca, a Nantes mu je spreman dati raskid ugovora.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Karijeru je, inače, započeo St. Etienneu, od kojeg ga je otkupio Monaco za šest milijuna eura, a potom i Mainz za 5,5, no kao igrač toga kluba išao je i na posudbe u Brest, Strasbourg i Espanyol.

S time da dio medija taj transfer već smatra riješenim. Ali Francuz mora na liječnički...