NA VRHU U EUROPI

Samo je velika Realova zvijezda bolja od našeg Kramarića!

28.10.2016 u 12:04

Bionic
Reading

Nakon što je i u posljednjem kolu Bundeslige upisao asistenciju, Andrej Kramarić s njih pet među najboljim je kreatorima prilika u Europi, a samo je Toni Kroos više napravio za svoje suigrače...

Kramarić je prije dvije godine u dresu Rijeke možda bio jedan od najboljih strijelaca Europe, kada je zabio čak 28 golova tijekom jesenskog dijela sezone, no otkad je potpisao za Hoffenheim, pretvorio se iz golgetera u jednog od najboljih asistenata.

Naime, nakon novog dodavanja za pogodak protiv Bayera prošlog vikenda Kramarić je stigao do pete asistencije, što je najveći broj zabilježen u 'ligama petice' ove sezone.

Taj učinak još imaju samo Frank Ribery i Toni Kroos, a kako naglašava Goal.com, samo njemački veznjak Reala ima bolji učinak na travnjaku od Kramarića, jer je kreirao čak 29 prilika svojim suigračima, dok su ih Kramarić i Ribery namjestili 11.

U svakom slučaju, konstantno dobra forma Andreja Kramarića odlična je vijest za Hrvatsku uoči utakmice s Islandom, a znamo da je po jednu asistenciju već imao u utakmicama s Kosovom i Finskom te da odlično surađuje s Marijom Mandžukićem...