zaradio i Juventus

Sada je i službeno; Manchester United objavio uvjete ugovora s Cristianom Ronaldom, a jedan detalj je jako zanimljiv: Dirnut sam porukama

31.08.2021 u 12:11

Bionic
Reading

Portugalski golgeter Cristiano Ronaldo (36) potpisao je dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, čime je okončana priča oko njegova povratka u klub s kojim je u razdoblju od 2003. do 2009. osvojio osam velikih trofeja, uključujući Ligu prvaka

Manchester United će platiti Juventusu 15 miilijuna eura odštete plus osam milijuna u bonusima ovisno o Ronaldovu učinku.

Zanimljiv detalj svakako jest činjenica kako je Ronaldo u veljači proslavio 36. rođendan što znači da će imati 38 i pol godina kada mu istekne ugovor uz dodatak kako u ugovoru ima opciju produženja na još jednu sezonu.

"Jedva čekam da ponovno zaigram pred punim Old Traffordom. Manchester United je uvijek imao posebno mjesto u mom srcu i dirnut sam porukama koje sam dobio otkad je objavljeno da se vraćam u United", priopćio je Ronaldo.

U prvom mandatu u Unitedu Ronaldo je u 292 utakmice postigao 118 golova, nakon toga je devet sezona proveo u Real Madridu, a posljednje tri u Juventusu.