rezultati testiranja

S Rujevice opet loše vijesti; Simon Rožman ni za okršaj u Španjolskoj nema sve igrače na raspolaganju

01.12.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak (21 sat, Arenasport 4, MAXtv) gostuju kod Real Sociedada u sklopu 5. kola Europske lige

Iako su nakon četiri kola na dnu skupine, bez osvojenog boda, nogometaši Rijeke u okršajima s Napolijem, Real Sociedadom i AZ-om pokazali su nogomet kojeg se ne trebaju sramiti.

Međutim, nedostatak sreće, pa i objektivno slabiji igrački kadar, kojeg su dodatno opterečivali problemi s koronavirusom, razlog su takvom bodovnom stanju.

Nažalost, ni sada uoči uzvrata u San Sebastianu za trenera Simona Rožmana nema dobrih vijesti.

Naime, na službenim stranicama kluba objavljeno je priopćenje:

Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (1. prosinca 2020.) troje igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19).

Važno je naglasiti da nakon posljednjeg kruga testiranja nema novih pozitivnih igrača na virus korone, već se radi o igračima koji su već ranije odradili period samoizolacije, ali zbog pozitivnog nalaza neće biti na raspolaganju.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +20
SSC Napoli - NK Rijeka, UEFA Europska liga; 26.11.2020. Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia