I TO PRIJE SRAMOTE U DORTMUNDU

S ovom je Brazilkom Ronaldo prevario svoju Irinu

29.04.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Portugalska i Realova nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo na glasu je kao veliki ljubavnik. Povezivali su ga s mnogim ljepoticama, ali je već nekoliko godina u vezi s Ruskinjom Irinom Shayk

No, ako je vjerovati Brazilki Andressi Urach, koja je 'otovorila dušu' britanskom tabloidu The Sun, Cristiano Ronaldo je 48 sati uoči prošlotjednog poraza od Borussije prevario i prekrasnu Ruskinju.

'Uvijek sam za njega mislila da je jedan od najljepših muškaraca na svijetu i nisam mogla da vjerovati kada me je nazvao. Također, rekao mi je da je gledao moje fotografije i da je bio jako uzbuđen zbog njih', rekla je Brazilka, poznatija kao Miss BumBum, koja tvrdi da je sa zvijezdom Reala spavala 48 sati prije prve polufinalne utakmice Lige prvaka u kojem je Borussia deklasirala 'kraljevski' klub rezultatom 4:1.

'Bilo je nevjerojatno, on ima savršeno tijelo, kao bogovi. I mogu reći da je vrlo obdaren. Cristiano je opsjednut mojom guzom, satima nije mogao prestati pričati o njoj. Dao mi je nadimak 'mali konjić', a zanimalo ga je i što je na meni umjetno, a što prirodno', tvrdi brazilska ljepotica.

Bit će zanimljivo vidjeti što će reći Cristiano ili što će napraviti Irina.