KAKAV NIZ

S ova dva rekorda postali su najveći luzeri u povijesti Premiershipa

08.12.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Tottenham je postavio dva negativna rekorda Premier lige kada su u četvrtak prepustili vodstvo i izgubili 2-1 od West Hama

Podsjećamo, Tottenham je opsjedao gostujući gol u prvom poluvremenu, a domaća momčad je povela već u 11. minuti pogotkom Cristiana Romera. No, u drugom dijelu je uslijedio preokret, a svojim su ga golovima donijeli Jarrod Bowen (52) i James Ward-Prowse (74).

Za momčad Angea Postecogloua ovo je bio četvrti poraz u zadnjih pet prvenstvenih nastupa pa je Tottenham s 27 bodova ostao ne petoj poziciji, a West Ham je došao na samo tri boda od Spursa i nalazi se na devetom mjestu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Spursi su posljednjih tjedana jako pali unatoč što su u utakmice ulazili na sjajan način. Postali su prva momčad Premier lige u povijesti koja nije uspjela pobijediti u pet uzastopnih utakmica iako su svaki put vodili 1-0.

Također, po prvi put je momčad iz elitnog razreda izgubila tri uzastopne domaće utakmice nakon što je svaki put imala početnu prednost.