NEMA POSLJEDICA PADA

S Jurićem sve u redu, na poštedi do srijede

29.08.2009 u 17:50

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i prvotimac talijanske Genoe nema ozbiljnijih posljedica nakon pada u utakmici s Odenseom protekloga četvrtka, pokazao je pregled magnetskom rezonancom, a izvještava hns-cff.hr

Ivan Jurić je u subotu nešto iza 12 sati u Genoi obavio pregled magnetskom rezonancom, a kako bi se precizno dijagnosticirale posljedice nezgodnog pada na utakmici od prije nekoliko dana.

Podsjetimo, u četvrtak je u uzvratnom dvoboju 4. pretkola Europske lige njegova Genoa gostovala kod Odensea u Danskoj, a Ivan je igru napustio u 14. minuti zbog jakog udarca u glavu i gubitka svijesti, nakon sudara s protivničkim igračem.

Današnji pak pregled potvrdio je kako osim naciknuća kosti nosa nema ozbiljnijih oštećenja, njegova ukupna situacija je dobra, no liječnici ipak apeliraju na oprez nekoliko sljedećih dana.

'Ma ja sam generalno OK, osjećam još uvijek bolove u glavi i leđima, to je i normalno obzirom na posljedice udarca i pada, zadobiveni potres mozga odnosno zatvoreni prijelom nosne kosti. Predložili su mi, ali nisam pristao na operaciju nosa obzirom da će mi već u ponedjeljak biti izrađena maska odnosno proteza s kojom ću moći normalno trenirati i igrati, a treninzima ću se, na preporuku liječnika vratiti u srijedu,' rekao je Jurić.

Ivanu su liječnici savjetovali da svakako pauzira do srijede. U ponedjeljak će kako kaže posjetiti i vrsnog liječnika osteopata da se precizno utvrde i eliminiraju uzroci bolova u leđima, jer kako kaže, 'sve se to dobro ugruvalo od pada' pa nije isključena mogućnost da i glava boli zbog leđa.

U Rovinj bi, ako ne bude nepredviđenih okolnosti, trebao stići u utorak.