FIFA_SP_2018.svg

ružan prizor

Ruski nogometni miljenik zgrozio javnost fotografijom svoje ozljede!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 05.07.2018 16:47
  • Objavljeno 05.07.2018 u 16:47
Bionic
Reading

Artem Džuba objavio je na Instagramu fotografiju svog slomljenog prsta kojeg nikad nije uspio sanirati, uz objašnjenje da se narod ne brine za njega, jer on nema namjere ni u kojem slučaju propustiti utakmicu s Hrvatskom...

Riječ je o 29-godišnjem nogometašu s kojim se mogu poistovjetiti mnogi ruski muškarci. Krupan, snažan, hrabar i beskompromisan zablisao je na ovom Svjetskom prvenstvu s tri postignuta pogotka, iako mu je karijera prije toga bila u silaznoj putanji i nije uspio niti u jednom većem ruskom klubu.

  • +31
SP 2018., osmina finala: Španjolska - Rusija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivši nogometaš Spartaka i Zenita sada nastupa za Arsenal iz Tule, no Čerčesov mu vjeruje, kao i ruski navijači pa se nacija zabrinula kad su se pojavile glasine da bi zbog lakše ozljede njegov nastup mogao biti pod upitnikom u subotu protiv Hrvatske.

No, on je u svom stilu na Instagramu poručio navijačima da se ne brinu, pokazavši slomljeni prst koji ga nije zaustavio u karijeri pa neće ni ništa drugo.

'Za sve one koji se brinu za mene: nogometa nema bez ozljeda. Ali niti potrgani prst prije dvije godine nije me mogao zaustaviti,' napisao je popularni Džuba s kojim će Dejan Lovren sigurno imati mnogo posla u četvrtfinalu...