potpisao na dvije godine

Rukometašima Zagreba vratio se hrvatski reprezentativni golman

26.02.2019 u 17:57

Bionic
Reading

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativcem Matejom Ašaninom.

Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednog ljeta, a prije PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, njemački Balingen, španjolski Ademar Leon, Varaždin i Split.

Ovom 203 centimetra visokom čuvaru mreže ovo će biti drugi puta u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba.

Matej je nastupao za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.

'Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje. Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni garancija su njegove kvalitete', poručili su iz uprave rukometnog kluba PPD Zagreb