BEZ ŠANSE

Rukometaši Zagreba opet stradali u Ligi prvaka; poslije Kiela, još jedan favorit za titulu prejak za hrvatskog predstavnika

24.09.2020 u 20:13

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u drugom kolu Lige prvaka upisali su i drugi poraz, od hrvatskog prvaka bolji je bio Veszprem 37:25 (18:12)

Zagrebaši su na startu natjecanja kod kuće poraženi od Kiela, a put ih je zatim odveo na gostovanje kod još jednog kandidata za titulu kojeg u Ligi prvaka nisu pobijedili čak 20 godina. Nisu imali šanse ni ovoga puta. Veszprem je u svojoj dvorani potvrdio status favorita i zadržao maksimalan učinak nakon dvije utakmice.

Najbolja hrvatska momčad držala se tek 12 minuta kada je imala zaostatak od samo jednog gola (7:8), ali je zatim domaćin ubacio u brzinu više i razlika se penjala pa se na odmor otišlo s 18:12 za Veszprem.

U nastavku je mađarski sastav bez ikakvih problema kontrolirao utakmicu, polako povećavao prednost te na kraju slavio s uvjerljivih 37:25.

Kod pobjednika najefikasniji su bili Fathy Omar sa šest i Nenadić sa pet golova, a u redovima Zagrebaša istaknuli su se Hrstić sa šest te Vuglač i Mandić sa po četiri gola.