SEHA LIGA

Rukometaši Zagreba love prvi trofej

14.04.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Ovaj vikend na rasporedu je završnica rukometne regionalne lige SEHA koja se održava u zagrebačkoj Areni. Polufinalni parovi su Metalurg – Tatran (15.30) te Zagreb CO – Vardar (18)

Prva sezona SEHA lige je bila daleko od savršene, a dosta utakmica se nije ni odigralo. No prilika da se kraj natjecanja uljepša je na Final Fouru u Zagrebu. Tu je hrvatski prvak apsolutni favorit da osvoji prvi trofej u 2012.

Prvo će na parket istrčati rukometaši Metalurga i Vardara, a nakon toga Zagreba i Vardara.

'Ne bježimo od uloge favorita, jer igramo na domaćem terenu. No čeka nas težak posao. Cilj je jasan, biti pobjednik SEHA lige,' rekao je trener Zagrebaša Ivica Obrvan koji ima problema s ozljedama.

S puno optimizma doputovali su i igrači Vardara.

'Mi želimo osvojiti naslov pa nema veze što igramo sa Zagrebom u polufinalu, jer ih moramo dobiti. Kompletni smo, puni motiva i očekujemo puno,' rekao je stručnjak Vardara Veselin Vujović.

S puno skromnijim ambicijama je stigao Metalurg Line Červara.

'Naš glavni cilj je u Makedoniji osvojiti dva naslova. U normalnim okolnostima bili bi favoriti protiv Tatrana, ali ovako nismo, jer nam je deset igrača bilo odsutno,' priznao je Červar.

A što kaže slovački Tatran?

'Ulaskom na FF smo ispuni cilj, a sada ćemo pokušati ući u finale. Mislim da nije nemoguće,' rekao je trener Đorđe Rašić.

Inače, oba dana je ulaz u Arenu slobodan, a karta se može preuzeti na blagajni dvorane.