dolazi iz bresta

Rukometaši Zagreba dobili još jedno veliko pojačanje; očito im je dosta sramoćenja u Ligi prvaka

11.05.2021 u 12:19

Bionic
Reading

Nakon što je od 2013. do 2016. nosio dres rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, Sandro Obranović se nakon pet godina inozemnih angažmana vraća u redove Zagrebaša.

U to vrijeme je igrao u Szegedu, Chamberyu te posljednje tri godine u Brestu. Zadovoljstvo potpisanim jednogodišnjim ugovorom nije krio:

'Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik. Ja ću dati sve od sebe da pomognem svojim suigračima i stručnom stožeru. Većinu igrača znam, kao i trenera, jer sam s njim surađivao u Chamberyu. Ovaj Zagreb koji se slaže za iduću sezonu je lijep spoj iskusnih igrača i mladosti, zapravo nešto slično kao kad sam ja bio u Zagrebu prije pet godina. Nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate i ispuniti dogovorene ciljeve. Iskreno jedva čekam da počne sljedeća sezona', na potpisivanju je izjavio Sandro Obranović.